درس 3 از 33
در حال پیشرفت

جاوا چطور کار میکنه؟

طرز کار جاوا

هدف این است که یک برنامه (در این مثال، یک دعوت‌نامه برای مهمانی) بنویسید و آن را طوری طراحی کنید که روی هر دستگاهی که دوستانتان دارند، کار کند.

  1. سورس کد (Source): یک source document (سند منبع) ایجاد کنید. از یک established protocol (پروتکل تعریف‌شده) استفاده کنید (در این مورد، زبان Java).
  2. کامپایلر (compiler): سند خود را از طریق یک source code compiler (کامپایلر کد منبع) اجرا کنید. کامپایلر به دنبال errors (خطاها) می‌گردد و تا زمانی که مطمئن نشود همه چیز به درستی اجرا خواهد شد، اجازه compile کردن را نمی‌دهد.
  3. خروجی (کد): compiler (کامپایلر) یک new document (سند جدید) ایجاد می‌کند که به Java bytecode (بایت‌کد جاوا) کدگذاری شده است. هر دستگاهی که قادر به اجرای Java باشد، می‌تواند این فایل را تفسیر یا ترجمه کند تا بتواند آن را اجرا کند. The compiled bytecode (بایت‌کد کامپایل‌شده) platform-independent (مستقل از پلتفرم) است.
  4. دوستان شما همگی یک Java Virtual Machine (JVM) (ماشین مجازی جاوا) دارند که در قالب نرم‌افزار روی دستگاه‌های الکترونیکی‌شان اجرا می‌شود. وقتی دوستانتان برنامه شما را اجرا می‌کنند، the virtual machine (ماشین مجازی) بایت‌کد را می‌خواند و آن را اجرا می‌کند.

کاری که در Java (جاوا) انجام خواهید داد

شما یک فایل source code تایپ می‌کنید، آن را با استفاده از javac compiler کامپایل می‌کنید و سپس compiled bytecode (بایت‌کد کامپایل‌شده) را روی Java Virtual Machine (JVM) (ماشین مجازی جاوا) اجرا می‌کنید.

توجه

در حال حاضر، فقط می‌خواهیم شما حس کنید که همه چیز چگونه به هم مرتبط است. کدی که در این صفحه وجود دارد کاملاً واقعی نیست؛ سعی نکنید آن را compile کنید.

write once run anywhere